top of page

FILLERS

Naarmate we ouder worden veranderen de contouren van ons gezicht geleidelijk. Door volumeverlies van onderhuidse structuren en de afname van de elasticiteit van de huid tekenen rimpels zich af.

Met behulp van fillers op basis van hyaluronzuur kunnen volume en contouren van het gezicht worden hersteld en wordt de conditie van de huid verbeterd.

 

Opvullen en liften

Geef uw gezicht uw oude vorm terug met Hyaluronzuur.
Hyaluronzuur fillers kunnen gebruikt worden voor correctie van wangen en neus, lippen en kin, ogen en voorhoofd, handen, decolleté, hals, acne littekens.

 

Hoe werkt het?

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar. Wel kunnen wat kleine blauwe plekjes en tijdelijke zwelling in het behandelde gebied ontstaan.

De duur van het resultaat van de behandeling varieert en is afhankelijk van het behandelde gebied. Zo houdt het effect van een lipfiller maximaal 8 maanden aan, maar geldt voor andere gebieden, zoals de traangootjes een effect tot ongeveer 1 jaar. Een behandeling is veilig en heeft zeer zelden ernstige complicaties.

Skinboosters

Skinboosters zorgen voor stralende en gladde huid. U merkt dat uw huid meer straalt en elastischer wordt na een paar behandelingen. Skinboosters worden gebruikt voor de huid van uw gezicht, handen, hals en decolleté.

De injecties worden toegediend in drie behandelsessies, met optimale tussenpozen van twee tot vier weken.

Onderhoudsbehandeling (ongeveer elke 4-6 maanden) met Skinboosters zorgt voor een langdurig effect.

Klinische onderzoeken tonen aan dat na een behandeling met Skinboosters een verbeterde elasticiteit van de hand- en gezichtshuid zichtbaar is tot twaalf maanden.

Voor

IMG_6608s-voor_edited.jpg

Voor

IMG_6293s1-voor_edited.jpg

Voor

Na

IMG_6608s-na_edited.jpg

Na

IMG_6293s1-na_edited_edited.jpg

Na

bottom of page